Onze Garage

In 1957 werd garage Kenens in Meldert (Lummen) opgericht door Gaston Kenens om enkele jaren nadien, in 1960, te verhuizen naar Beringen.

In 1968 werd een pand aangekocht in Paal (Beringen) vlakbij de oprit van de E313. In datzelfde jaar werd een agentschap “Peugeot” aangeboden en gretig aangenomen. Op datzelfde adres werden verschillende verbouwingen doorgevoerd om showroom en atelier te vergroten.

De zoon, Ivan Kenens, kwam in 1980 in de zaak en nam het bedrijf in 1983 over. Na acht jaar werd er uitgeweken naar een nieuwe locatie, een grote weide aan de overkant van de weg waar een nieuw gebouw werd opgetrokken in 1991. De opening viel samen met de lancering van de 106.

Nu, meer dan twintig jaar later heeft de derde generatie zich aangeboden. Sedert enkele jaren maken Thomas en Joris Kenens deel uit van het dagelijks bestuur, Thomas is verantwoordelijk voor de na-verkoop en Joris voor de verkoopafdeling. Het algemeen beleid is nog in handen van Ivan.

Na meer dan 40 jaar samenwerking met “Peugeot” is garage Kenens nog altijd een familiebedrijf met gemotiveerde werknemers waar uw Peugeot de verzorging krijgt die hij verdient.

 

 


 


Copyright © All Rights Reserved

                 Ivan Kenens - zaakvoerder

            Ria - Receptioniste en administratie

Thomas Kenens - verantwoordelijke naverkoop

                       Dennis - Mecanicien


       Joris Kenens - verantwoordelijke verkoop

               Wesly - Technisch raadgever

                    Jörn - mecanicien                                                       Sharene - Receptie                                                        Yves - Mecanicien
             

Gemaakt door Joris Kenens

Ons team